Huisartsenpraktijk Wognum Kaaspers 5, 1687TX Wognum    0229-571215
Kaaspers 5, 1687TX Wognum
0229-571215

 Nieuws

Het zal de meesten van u niet zijn ontgaan, maar onze praktijk is fors gegroeid na de overname van een deel van de mensen uit de praktijk van collega Westerveld in Benningbroek. Hij moest vanwege ziekte zijn praktijk beëindigen. De omringende praktijken hebben de mensen uit de praktijk in Benningbroek verdeeld opgevangen, waarmee onze praktijkgrootte met ongeveer 550 ingeschreven mensen is toegenomen. Fijn dat dit in goed onderling overleg met elkaar gelukt is en welkom aan de nieuwe patiënten. Dit heeft echter ook geleid tot een toename van de drukte in onze praktijk, met name aan de telefoon en aan de balie.

Om de zorg voor u en de uitvoering van onze werkzaamheden zoveel mogelijk in goede banen te leiden hebben we daartoe een aantal maatregelen moeten nemen.

We hebben de mogelijkheden om online een afspraak te maken uitgebreid om daarmee de drukte aan de telefoon te verminderen en de assistentes de gelegenheid te geven ook hun andere werkzaamheden goed uit te voeren.

Het verzoek aan u is om te proberen het antwoord op uw vraag in eerste instantie op onze website op te zoeken en uw afspraken zoveel mogelijk via onze website te maken en pas te bellen als u er via de website echt niet uitkomt. De assistente is dan natuurlijk ook telefonisch bereikbaar, maar dit zal op minder tijdstippen het geval zijn dan u van ons gewend bent.

Het is voor ons ook nieuw en nog wennen. Zo kunnen we uitproberen in hoeverre de nieuwe manier van werken bevalt en werkzaam is en of er nog aanpassingen gewenst of noodzakelijk zijn.