Huisartsenpraktijk Wognum Kaaspers 5, 1687TX Wognum    0229-571215
Kaaspers 5, 1687TX Wognum
0229-571215

Telefonische bereikbaarheid: De nieuwe situatie

Met Voice over Internet Protocol(VoIP) bellen kunnen er nu in totaal 5 personen in de wachtrij komen te staan.

U krijgt te horen wat de geschatte wachttijd is. Bent u beller 6 of hoger dan krijgt u de mogelijkheid uw naam en telefoonnummer in te spreken met de wens teruggebeld te worden. Afhankelijk van de drukte bij de assistentes wordt u dezelfde dag of één van de volgende werkdagen teruggebeld. Wilt u niet wachten, dan verzoeken wij u later zelf terug te bellen, bij voorbaat na 10:00 uur.

Staat u in de wachtrij, dan krijgt u wachtmuziek te horen.

Het keuzemenu:

  • Kies 1 voor een Spoedgesprek. Dit is alleen voor levensbedreigende situatie. Als hiervan geen sprake is, dan zal de assistente het gesprek beëindigen zodat onze spoedlijn altijd beschikbaar blijft. Als u opnieuw belt komt u weer achteraan de wachtrij. Het verzoek is dan ook alleen bij levensbedreigende situaties optie 1 te kiezen.
  • Kies 2 voor het inspreken van een Herhaalrecept, u kunt het ook via de website doen <Klik hier om een herhaalrecept via de website aan Huisartsenpraktijk door te geven>
  • Kies 3 om doorverbonden te worden met een assistente

Met VoIP-bellen krijgen wij tevens informatie waarmee wij onze bezetting aan de telefoon beter kunnen plannen.

Heeft u vragen of suggesties dan horen wij dit graag. Bedenkt u wel dat vele mensen verschillende meningen hebben en het ons niet zal lukken, ook al zouden we dit willen, iedereen tevreden te stellen.