Huisartsenpraktijk Wognum Kaaspers 5, 1687TX Wognum    0229-571215
Kaaspers 5, 1687TX Wognum
0229-571215

Onze werkwijze


Huisartsenpraktijk Wognum werkt op afspraak. U kunt een afspraak plannen op de dag en het tijdstip van uw voorkeur via onze website afspraak spreekuur onder e-patiënten of telefonisch via de assistente. Wij werken hierbij met triage. Meer informatie over triage kunt u vinden onder praktijkinformatie.

Daarnaast kunt u via onze website veel zaken zelfstandig regelen: u kunt onder andere zich inschrijven als nieuwe patiënt, herhaalmedicatie aanvragen, een e-Consult insturen, een e-Consult huid insturen, een terugbelconsult met de huisarts aanvragen, een terugbel verzoek indienen.
Alle huisartsen en medewerkers binnen Huisartsenpraktijk Wognum zijn all-round en voeren hun werkzaamheden uit in overeenstemming met de vastgestelde NHG-standaarden en richtlijnen, binnen de kaders van de geldende wettelijke regelgeving.

 

Speciale Expertise

 

Onze speciale expertise is aanwezig op het gebied van:

  • Palliatieve zorg. Palliatieve zorg is zorg voor patiënten wanneer er geen genezing van een ziekte meer mogelijk is. Hierbij kun je denken aan een eindstadium kanker, maar ook aan het eindstadium van ernstige chronische aandoeningen als bijvoorbeeld hartfalen of bijvoorbeeld dementie. Doel van palliatieve zorg dit deel van het leven zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.
  • Zorg voor kwetsbare ouderen met complexe gezondheidsproblematiek.
  • Scholing van diverse disciplines: doktersassistentes tot huisartsen.