Huisartsenpraktijk Wognum Kaaspers 5, 1687TX Wognum    0229-571215
Kaaspers 5, 1687TX Wognum
0229-571215

Informatie over het BeeldbelConsult

 

Onze huisartsenpraktijk maakt gebruik van het BeeldbelConsult. Dit videoconsult gaat via het beveiligede internet. Wij maken gebruik van een gecertificeerde beeldbel functionaliteit werkende met een beveiligingscertificaat en een End to End encryptie.

 

Heeft u een Beeldbel afspraak dan verzoeken wij u een aantal minuten voor uw afspraak plaats te gaan nemen in de wachtkamer van uw betreffende digitale spreekkamer.

Naar BeeldbelConsult in Spreekkamer 1 < klik hier > 

Naar BeeldbelConsult in Spreekkamer 2 < klik hier > 

Naar BeeldbelConsult in Spreekkamer 3 < klik hier > 

Naar BeeldbelConsult in Spreekkamer 4 < klik hier > 

 

No Show
Bij het niet afzeggen van een afspraak tenminste 24 uur van te voren (of bij de POH GGZ 72 uur van tevoren) zult u hier een rekening voor ontvangen. Dit geldt ook voor telefonische afspraken of beeldbelafspraken op een geplande tijd.
Omdat er geen zorg verleend is, wordt dit niet vergoed door uw zorgverzekeraar. U wordt verzocht deze nota zelf te voldoen. Er zal pas een nieuwe afspraak gemaakt kunnen worden als de openstaande nota voldaan is. Vanzelfsprekend geldt dit niet als het om levensbedreigende spoed gaat. Het tarief is 15 euro voor een enkel consult van 10 minuten en 30 euro voor een langer consult.
Ons primaire doel is het terugdringen van de verloren tijd die niet voor iemand anders gebruikt kan worden.

 

Handleiding Beeldbellen

Scherm: Welkom

U wordt verzocht uw naam en geboortedatum in te voeren. Bijvoorbeeld  Jan Jansen 11 11 1971 Let op zonder streepje.

 

 kies vervolgens VOLGENDE STAP.

  

LET OP:

Het kan zijn dat internet browser om toestemming vraagt om toegang te krijgen tot uw microfoon en camera. Voor dit beeldbel-consult zijn zowel geluid als beeld noodzakelijk,

Kies hier Toestaan!

 

Scherm: Deelnemen

Nadat op TOESTAAN heeft gekozen en eventueel microfoon/camera gebruik heeft toegestaan, komt u in het volgende scherm hieronder.

In het zwarte vlak zult u zichtbaar zijn. Kies TEST GELUID om er zeker van te zijn dat u zo uw gesprekpartner kunt horen. Kies vervolgens DEELNEMEN, uw aanwezigheid wordt zichtbaar voor de persoon waarmee u een afspraak heeft, u gaat door naar de digitale wachtkamer.

 

Scherm: "Digitale" Wachtkamer

U bent aangekomen in de digitale wachtkamer. De persoon waarmee u een afspraak heeft haalt u rond het afgesproken tijdstip uit de digitale wachtkamer voor het beeldbelconsult.