Huisartsenpraktijk Wognum Kaaspers 5, 1687TX Wognum    0229-571215
Kaaspers 5, 1687TX Wognum
0229-571215

Spreekuren

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is de praktijk, van 08.00 uur tot 17.00 uur, geopend en kunt u via de website, telefonisch of aan de assistentebalie een afspraak maken. Tevens is er op donderdagavond een avondspreekuur. De huisartsenpraktijk is dan geopend tot 20.00 uur. De assistente kan u vertellen bij wie u op welk tijdstip een afspraak kunt maken. Ook tijdens vakantieperiodes is de praktijk geopend.

 

Assistente

De assistentebalie is op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens de avondspreekuren zijn wij telefonisch en via de assistentebalie niet bereikbaar.

De assistente zal binnen deze tijden ook werkzaamheden verrichten waarbij zij niet achter de balie aanwezig kan zijn, u ziet dan een mededeling op de balie. Als u de assistente dan wilt spreken kunt u wachten tot zij weer aanwezig is of op een later tijdstip terug komen.

Indien u voor spoed aan de balie staat, dan kunt u de spoedbel links naast de schuifdeur indrukken, de assistente komt dan gelijk bij u.

 

Herhaalmedicatie

Herhaalmedicatie (etiketten) kunt u vóór 10.00 uur ‘s ochtends in de daarvoor bestemde bus te deponeren. Herhaalmedicatie die u voor 10.00 uur bestelt, ligt de volgende werkdag na 15.00 uur voor u klaar bij de apotheek. Wij verzoeken u, bij voorkeur, in verband met bestel en levertijden, bij de apotheek, 2-3 dagen de herhaalmedicatie eerder te bestellen.

Wij vragen u om u zo veel mogelijk aan deze tijden te houden, om de assistentes de gelegenheid te geven ook hun andere werkzaamheden uit te voeren.