Huisartsenpraktijk Wognum Kaaspers 5, 1687TX Wognum    0229-571215
Kaaspers 5, 1687TX Wognum
0229-571215

 Nieuws

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten gaan zij gezellig naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum. De deelnemers genieten van een drankje tussendoor en elkaars gezelschap en worden na afloop weer veilig thuisgebracht. Ook in de buurt van Ursem worden activiteiten georganiseerd (Cinebergen, Theater Cool). Wilt u meer informatie over de activiteiten van Vier het Leven? Kijk dan op de website www.4hetleven.nl of bel 035-5245156 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Heeft u een warm hart voor ouderen en liefde voor het theater? Vindt u het oprecht leuk iets voor een ander te betekenen. Bent u: flexibel inzetbaar, stressbestendig, representatief, handig met een computer (met name e-mail), in bezit van een 5-deurs auto? Dan is het misschien wel iets voor u om als vrijwilliger te werken! Vier het Leven kent een trainingsprogramma voor nieuwe vrijwilligers. Deze training is gebaseerd op onze jarenlange ervaring met het begeleiden van ouderen. Zo wordt u goed voorbereid op uw taken als begeleider.

Vier het leven inspireert en brengt mensen samen. Vier het Leven zorgt ervoor dat ouderen mee blijven doen en onderdeel blijven uitmaken van de maatschappij door samen te genieten van een middag of avond uit. 

VierHetLeven